News - Njoftime
Lajme dhe njoftimet
Europelift dhe jo vetëm...
Temat për modernizimin
dhe të sigurisë...

Temat e interesit
Artikuj që me siguri
do gjeni interesante

Struktura website
Lehtë të gjeni çfarë kërkim
në faqen tonë

http://europelift.gr/images/albanianslogan.png

Καλέστε τώρα στο 210-8611368

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τους παλαιούς & νέους πελάτες μας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ

για την καλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Καλέστε σήμερα στο 210-8611368

Siguria & Modernizimi PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Ligji dhe Certifikata e sigurise

Sipas vendimit ministerial te perbashket (Gov 1797/21-12-05) dhe modifikimeve relative deri me sot, per nje funksionim te sigurte, ashensori  duhet te rinovohet cdo 20 vjet dhe eshte domosdoshmeri dhe detyrim servisi periodik sipas rasteve specifike.

Sipas kontrollit mund te jete i nevojshem riparimi, ndryshimi, rigjenerimi ose modernizimi I ashensorit.

Ofrojme paketa speciale ofertash per mirembajtjen gjate gjithe ciklit te perdorimit te ashensoreve mekanike dhe idraulike.

 
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed