News - Njoftime
Lajme dhe njoftimet
Europelift dhe jo vetëm...
Temat për modernizimin
dhe të sigurisë...

Temat e interesit
Artikuj që me siguri
do gjeni interesante

Struktura website
Lehtë të gjeni çfarë kërkim
në faqen tonë

http://europelift.gr/images/albanianslogan.png

Καλέστε τώρα στο 210-8611368

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τους παλαιούς & νέους πελάτες μας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ

για την καλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Καλέστε σήμερα στο 210-8611368

1 seminar për sigurinë në ashensore PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Panhelenike Bashkimi Teknologji Ashensore
dhe Shkalleve Levizese - P.E.T.A.K
Anëtar i Shoqatës Evropiane Ashensore (E.L.A.)

Athena, 25 Prill 2013


LLOJI SHEET ËSHTË

Siguria e ashensorit duhet të jetë një prioritet - VKM Urgjent hartimi ri të cilat e bëjnë të detyrueshme të paktën çështjet që ndikojnë në mënyrë dramatike mbi sigurinë - informacion thelbësor dhe sensibilizimi i konkluzioneve të punëtorisë së parë të ashensorëve Panhelenike Teknologjisë Bashkimit dhe shkalleve levizese (P. E.T.A.K) u përqëndrua në sigurinë në ashensorët.Seminari, i cili i ishte nën patronatin e Ministrisë së Zhvillimit dhe Lift Shoqatës Evropiane (ELA), kishte të përqëndrohet në sigurinë e ashensorëve, si një çështje kyçe që duhet të jetë prioriteti i parë.Qëllimi i punëtorisë ishte të jetë hapi i parë në krijimin e një platformë për dialog mes të gjitha palëve të interesuara dhe vendimmarrësve mbi adoptimin e standardeve në ashensorë. Përveç kësaj, seminar u përqendrua mbi strategjitë duhet të miratohen në nivel kombëtar për të lehtësuar modernizimin e ashensorëve aksioneve në Greqi dhe harmonizimi në përputhje me standardet evropiane.


Standardet evropiane të sigurisë dhe praktikën evropiane paraqitur nga Kryetari i Shoqatës Lift Evropian (ELA), Z. Luc gozhdoj. "Aksidentet, nganjëherë fatale ndodhin çdo vit në Evropë, ku më shumë se 5 milion ashensorë, veçanërisht në vendet ku legjislacioni është i pamjaftueshëm ose implementuar dobët," thotë zoti Rivet dhe shtoi «shumë rëndësishme jo vetëm për të kanë standardet e sigurisë dhe të aplikojnë. Me disa lëvizje të vogla që ne mund të shpëtojë shumë jetë. "


Në Evropë ka më shumë se 5 milion ashensorë, ndërkohë që veprojnë në Greqi më shumë se 400.000. Korrespondon me një ashensor për çdo 28 banorë, duke e çuar vendin tonë në vendin e parë në mesin e kombeve evropiane. Ajo është mjeti më shpesh të përdorura të transportit, me 1 miliard. Rrugët ditore në Evropë.


Konferenca paraqiti rreziqet më të shpeshta dhe të legjislacionit ekzistues në Greqi dhe e ngriti dhe propozime për të modernizuar ashensorë dhe reduktimit të aksidenteve.


"Dera e makinave dhe Intercom pajisje janë dy gjëra të thjeshta që mund të sjellë një përmirësim të mahnitshëm," tha ai në paraqitjen e shefit të Studimeve KLEEMANN, Nikos Spiropoulos.


"Është shumë e rëndësishme që rihap debatin dhe përpjekje për të informuar në lidhje me çështjen e sigurisë së ashensorëve", tha Panajotis Kontoulis, përfaqësues i Hellas Cert, organ qendror certifikimit.


"Është thelbësore që të dini kontributin e akreditimit në sigurimin e cilësisë nëpërmjet standardizimit dhe mbikëqyrjen dhe kontrollin e duhur të tregut," tha z virginium Vuduris zëdhënësi ESYD në fjalimin e tij paraqet sistemin kombëtar të akreditimit.


"Të gjitha kompanitë në industrinë japin rezultatet më të mira të cilësisë, pavarësisht vështirësive të krizës ekonomike. Por ajo që është e rëndësishme është që të gjithë të përfshirë për të punuar së bashku, duke filluar nga regjistrimi i plotë i ashensorëve në një bazë të dhënash të vetme, "tha presidenti dhe CEO i Otis, z Nassos Bikas diskutimin që pasoi prezantime të fokusuara mbi zhvillimet teknologjike në hapësirë ​​ashensorë dhe shkallë në sigurinë dhe kornizën ligjore që rrethon këtë çështje.Diskutimi u moderua nga gazetari Chris Constans, ndërsa paneli gjeti gjithashtu Messrs gozhdoj, Kontoulis dhe Koukountzos.


"Forumi i sotëm, i pari i adreson ashensorë sigurisë, synon të ofrojë një pikënisje për një dialog të rritur dhe informimin e duhur dhe të plotë të të gjithë të përfshirë. Edhe sot, pavarësisht nga kriza, ne besojmë se miratimi i një plani realist mund të arrijë përmirësimin e sigurisë së ashensorit, por gjithashtu dhe mundësia e kursimit të energjisë dhe vlera agregate e çdo përgjithësi ndërtimit ", vuri në dukje z Konstandini Koukountzos Presidenti P. E.T.A.K dhe CEO i KLEEMANN.


Nisma e Petak vlerësoi ish sekretar i përgjithshëm Ministri i Industrisë Efstathopoulos përfaqësuar Ministrinë e Zhvillimit, president i Shoqatës greke e Certifikimi, Inspektimi akredituar (Hellas Cert) Z. Deligiannakis, President i Federatës së Pronarëve (POMIDA) Mr Paradias, o zoti Vlasopoulos Presidenti i Federatës së mirëmbajtësve mjeshtrit instaluesit Heqin (POVESA) dhe kryetar i Shoqatës së konservatorëve Installers Lift (RPH) Mr Chavakis i cili mori pjesë në seminar.


Takimi u ndoq nga përfaqësuesit e të gjitha palëve të interesuara, si në Greqi, por edhe nga Evropa, zyrtarët grekë dhe kompanitë shumëkombëshe që veprojnë në Greqi, konsulentëve dhe ekspertëve.


Sponsori kryesor i ngjarjes ishte HILTI kompani, sponsorizuar nga transporti, Aegean Airlines dhe sponsorët kompanitë KLEEMANN, Otis, Sta.Ge Hellas, veteran dhe VALSAMIDIS.
 
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed