News - Njoftime
Lajme dhe njoftimet
Europelift dhe jo vetëm...
Temat për modernizimin
dhe të sigurisë...

Temat e interesit
Artikuj që me siguri
do gjeni interesante

Struktura website
Lehtë të gjeni çfarë kërkim
në faqen tonë

http://europelift.gr/images/albanianslogan.png

Καλέστε τώρα στο 210-8611368

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τους παλαιούς & νέους πελάτες μας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΨΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ

για την καλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Καλέστε σήμερα στο 210-8611368

Historia heqin Evropa shkurtër - Filozofi PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Pak te dhena mbi historine dhe filozofine e EuropeLIft

U krijua ne Greqi ne vitin 1980. Deri me sot ka vendosur nje numur te madh ashensoresh te llojeve, formave , vendeve te ndryshem, gjithmone sipas nevojave dhe deshirave te klienteve.

Europe lift duke ndjekur hap pas hapi te rejat e fundit te shkences,  teknologjise dhe kerkesave te tregut arrin te plotesoje me se miri kerkesat ne rritje per kursimin e hapesires.

Me pervojen dhe kompetencat e fituara nga puna e shume viteve arrijme te ofrojme zgjidhje te vazhdueshme dhe te integruara edhe projekteve me te nderlikuara per montimin dhe mirembajtjen e ashensoreve civile dhe industriale, shkalle e korridore te levizshme e rripa trasportimi .

Me nje  personel teknik, shkencor dhe administrativ te perbere nga teknike te kualifikuar,elektriciste,  inxhiniere e nepunes, ne perputhje me normativat qeveritare te vendeve ku operojme arrijme te jemi pioniere te denje te ketij sektori.  


 
FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixxRSS Feed